ForældreTelefonen

35 55 55 57

ForældreTelefonen er åben mandag og torsdag fra kl.11-15, tirsdag og fredag fra kl.19-23 og søndag fra kl.19-23. 

Desværre er vi sommetider nødt til at lukke telefonen pga. manglende bemanding. I så fald, vil vi opfordre dig til at udfylde formularen på vores website, så vil du blive ringet op. (Formularen virker kun på websitet og ikke på mobilsitet)

Hvad er ForældreTelefonen?
ForældreTelefonen er et anonymt rådgivningstilbud til forældre og pårørende, som ønsker råd og vejledning om børn og unge i alle aldersgrupper. 

Du kan ringe om alt, stort som småt
Du kan ringe, uanset om problemerne er store eller små. Det kan være tanker, spørgsmål eller bekymringer omkring opdragelse, skole, skilsmisse, samvær, misbrug m.m.

ForældreTelefonens rådgivere

Rådgiverne på ForældreTelefonen er voksne frivillige, der enten er i gang med eller har afsluttet en uddannelse som fx socialrådgiver, lærer, pædagog, psykolog eller sygeplejerske. De har alle erfaring med børneområdet og har fået undervisning, så de er klædt på til at rådgive om både små og store problemer.

Din med- og modspiller i forældreskabet
Vi tager altid udgangspunkt i barnets tarv, og det er derfor vores håb, at vi på ForældreTelefonen kan fungere som din med- og modspiller i forældreskabet. Det er vores grundlæggende holdning, at forældre altid forsøger at gøre det bedste for deres børn, men at tingene nogle gange kan gøres anderledes. I samtalen tager vi derfor udgangspunkt i dine muligheder for at skabe konkrete forandringer, men som sagt er det altid med barnet i fokus.